K&F Nano-X MRC ND1000 82 MM Magnetic Filtre Set

Kit İçeriği
Bu filtre kiti MCUV + CPL + Nötr Yoğunluk ND1000 +
Manyetik Adaptör Halkası + Filtre Kesesini içerir.

Orijinal fiyat: 5.990,00 ₺.Şu andaki fiyat: 5.490,00 ₺.

Kit İçeriği

Bu filtre kiti MCUV + CPL + Nötr Yoğunluk ND1000 + Manyetik Adaptör Halkası + Filtre Kesesini içerir.

1 Saniyede Değiştirme ve Kurulum

 Bu manyetik lens filtre kiti, geleneksel iplik filtresiyle karşılaştırıldığında bir saniyeden daha kısa sürede kurulumu tamamlayabilir.  Soğuk havalarda ellerin donmasından kaçınır ve hiçbir harika anı kaçırmazsınız.  Kombinasyon Yolu 1:Manyetik Adaptör Halkası + CPL + ND1000.  Kombinasyon Yolu 2;  MCUV + CPL + ND1000.

28 Çok Katmanlı Kaplamalar

 Tüm filtreler ithal AGC Yüksek Çözünürlüklü Premium Optik camdan yapılmıştır, çift taraflı çok kaplamalı, renk sapması yok (renk kayması), hidrofobik, çizilmeye karşı dayanıklı, yağa dayanıklı. Lensinizi her yönden koruyarak size mükemmel bir fotoğraf deneyimi sunar.

 【Ultra İnce Çerçeve

 1,9 mm-3,5 mm ultra ince çerçeve, 16 mm geniş açılı odak uzaklığında kenar ayrıntısı kaybı ve karanlık köşe olmamasını sağlar. CNC kaymaz sistem çerçevesi, kurulumu ve çıkarılması kolaydır.

 【Filtre Fonksiyonu

 Dairesel Polarize Edici (CPL) filtre, metalik olmayan yüzeylerden gelen parlamayı azaltmaya yardımcı olur, renk doygunluğunu ve kontrastı artırır.  ND1000 filtresi.  ND1000 (10 f-stop) filtresi, baş döndürücü büyüleyici uzun pozlamanın çekilmesine yardımcı olur.  %99,6 geçirgenliğe sahip MCUV koruma filtresi, hem yerden hem de filtrenin kendisinden gelen yansımayı etkili bir şekilde azaltarak fotoğrafların gerçek rengini sağlar ve lensleri korur.

Ağırlık0,2 kg
Boyutlar20 × 10 × 10 cm
K&F

K&F Nano-X MRC ND1000 82 MM Magnetic Filtre Set

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“K&F Nano-X MRC ND1000 82 MM Magnetic Filtre Set” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir